Op zoek naar mijn Frankrijk

Titel: Op zoek naar mijn Frankrijk 
ISBN: 9789402308976
Auteur: Wilfred de Bruijn 
Genre: Non fictie 
Uitgever: Meulenhoff 
Uitgave datum: 11-09-2017 
Uitvoering: Paperback met flappen 
Pagina’s: 256 

Een persoonlijk portret van een prachtig land vol tegenstellingen

De Nederlandse Parijzenaar Wilfred de Bruijn ontrafelt in samenwerking met Ivo van Woerden de ziel van Frankrijk en ontdekt achter de clichés een intrigerend land vol tegenstellingen.

Een scherpe en humoristische blik op het échte Frankrijk

Met zijn scherpe blik en humor schrijft de Nederlandse Parijzenaar Wilfred de Bruijn over het land waar hij steeds meer van houdt: Frankrijk. Het staat elk jaar weer met stip op nummer één op het lijstje van populaire vakantielanden. Zon, rust, prachtig landschap, lekker eten, wijn – het bourgondische leven trekt. Maar klopt dit beeld van ons droomland Frankrijk wel? Wat weten we eigenlijk echt van Frankrijk? Frankrijk en de rest van de wereld maakten kennis met De Bruijn toen hij een foto van zijn gemolesteerde gezicht op Facebook had gezet nadat hij en zijn vriend op straat waren mishandeld. In de media-optredens die volgden, viel hij op door zijn welbespraaktheid, humor, zelfrelativering en grote kennis van Frankrijk. In Op zoek naar mijn Frankrijk neemt De Bruijn ons mee achter de schermen van het Franse land, achter de façades. Hij ontrafelt naar aanleiding van zijn ervaringen en zijn verbazing over de gewoontes en mores in Frankrijk de ziel van het land. Ook nadat hij achter de voordeur heeft gekeken, neemt zijn liefde voor Frankrijk alleen maar toe.

Bestel uw exemplaar bij uw lokale boekhandel of bij bijvoorbeeld bol.comamazon.nlbookspot.nllibris.nl of bruna.nl

Inkijkexemplaar