Success Generation

Success Generation is een online platform waar informatie wordt gedeeld die mensen inspireert elke dag weer het beste uit zich zelf te halen. Op 6 juni 2015 werd een interview geplaatst met Marc Evers naar aanleiding van het verschijnen van The Great Marc Evers bij Uitgeverij Fosfor.

Wanneer je Europees, Wereld en Paralympisch kampioen bent is dat bijzonder. Het is duidelijk dat je dat niet zo maar wordt. Maar het verhaal van Marc Evers kent nog een extra detail. Toen hij twee jaar was kregen zijn ouders het advies om hem in een instelling te plaatsen omdat hij ‘nooit iets zelfstandig zou kunnen’. Met de diagnose autisme en verstandelijke beperking was Marc door zijn behandelend specialist afgeschreven voor het leven.

In het interview dat wij met Marc mochten hebben een paar dagen voor zijn vertrek naar een trainingskamp in het buitenland wordt het snel duidelijk. Hoe een ander jou ziet hoeft niet je toekomst te bepalen. In ons interview vertelt Marc over de ‘geheimen’ van zijn succes. Het zijn geen andere geheimen dan van ieder ander succesvol ondernemer, sporter, leider enz. Het is het voorbeeld van Marc dat inspireert en elk excuus in het juiste perspectief zet. Zie je een handicap, of zie je de mogelijkheden die het je geeft?

Lees hier het hele interview.