Het vrolijke winterboek – vernieuwde editie!

Het vrolijke winterboek van Margreet Dolman en Dominee Gremdaat is er weer! Wegens succes geprolongeerd! U kunt weer probleemloos de winter door met deze herziene (vijfde) druk!

wegens succes geprolongeerd

Een heerlijk lees- en bladerboek met humoristische maar ook aangrijpende verhalen en gedichten van Margreet Dolman, opbeurende beschouwingen van dominee Gremdaat, geestige illustraties van Mark van Vliet en verrassende recepten om soepel de wintermaanden door te komen. Opnieuw uitgebracht in een herziene versie.

Met dit kleurrijke winterboek, samengesteld door Ivo van Woerden, haalt zelfs de meest doorgewinterde feestdagen-hater opgetogen de nieuwe lente!

Meer informatie: 

Margreet Dolman, Dominee Gremdaat brengen licht in de donkere periode van de winter. Zowel voor de somberen onder ons als de wat opgewekte medemens is Het vrolijke winterboek een uitkomst.

Nieuwe verhalen en preken maar ook haalde Ivo van Woerden uit de archieven van Paul Haenen nog juweeltjes van Margreet Dolman en Dominee Gremdaat. Aangrijpende verhalen aangevuld met verrassende gedichten, kleurrijke afbeeldingen, afwijkende recepten, en nuttige tips. Een vrolijk allegaartje, zoals een winterboek hoort te zijn.

Deze herziene versie bevat kleine aanpassingen, een nieuwe inleiding én een paar bonusstukken voor het lange wachten.

Het vrolijke winterboek in de Pers:

Een fantastisch boek voor nu… Het biedt vermaak en een soort troost. Het schuurt hier en daar maar het is met name om te lachen.’ Anne Sluijs van boekhandel Paagman in ‘Boekenraad’ in de Volkskrant

Lekker authentiek winterboek om Kerst mee op te fleuren.’ de Volkskrant

Dit zou ook een psychologiehandboek voor pathologisch ongelukkige mensen kunnen zijn, al zijn de verhalen daar dan net weer te vrolijk voor.’ NRC Handelsblad

Vermaak en troost met kerstmis (…), zo kom je de donkere dagen wel door.’ Margriet

Bestel uw exemplaar bij uw lokale boekhandel of bijvoorbeeld bij bol.combookspot.nllibris.nl of bruna.nl