Wie is de mol? Het is Glen of Everon, want Kim-Lian zat naar haar gleufje te kijken

Elf kandidaten, van wie één mol. Zaterdag startte het 22e seizoen van ‘Wie is de Mol?’ Journalist en Molloot Ivo van Woerden (42) praat je bij. Welmoed zal haar leven lang De Grote Graaier worden genoemd, maar is niet de mol. Dat is Glen of Everon.

Het was nacht. Een dikke auto reed over een lange oprit naar een landhuis/theater/kasteel en stopte bij de trap voor de entréé. Er stapte iemand uit. Natúúrlijk iemand in een zwarte cape. De mol? Maar nee, er kwam nog zo’n figuur aan en nog eentje. En dan was er een door Rik overhandigd kaartje met ‘De Ontmaskering’ erop. Meer capes. Meer maskers met lange snavelneuzen, uit de tijd dat dokters mensen met de pest gingen helpen en zelf niet besmet wilden raken. De middeleeuwse variant van het mondkapje, zeg maar. Was dat een verwijzing naar de mol? Had die corona gehad?

Lees hier het hele artikel op Linda.nl