Wie is de mol? Seizoen 23: Verwijzen de helmen naar Ranomi?

Tien kandidaten, van wie één mol. Journalist en schrijver Ivo van Woerden (43) praat je bij over aflevering 2 van ‘Wie is de Mol?’ 23: Schietgrage drones, Daniel het rekenwonder en zit er een hint naar Ranomi in de helmen van de staalfabriek?

Hoe zou de wereld eruitzien als de temperatuur maar door blijft stijgen en we van gekkigheid niet weer weten hoe we de dagen door moeten komen? Dan denk ik dat het aardig in de buurt zou komen van wat zich in een verlaten roestige Zuid-Afrikaanse staalfabriek afspeelde.

We zouden brancards zoeken. We zouden allemaal afhankelijk zijn van een geestverschijning die dokter Bibber aan het doen is op een gigantische zenuwspiraal. En we zouden allemaal maar wat rondrennen in een overall en dan met stenen gaan sjouwen en die in machines proppen omdat er dan balletjes uit komen. Die zouden we dan logischerwijs op glibberige borden leggen en een trap op rennen om ze in een bak te doen.

Maar we zouden oppassen voor een drone, want die schiet je neer. Dat doen drones nou eenmaal. Als je dat gezoem hoort, moet je je verstoppen met je brancard en je balletjes. Dan moet je in een roestige buis gaan liggen en vooral niet met zijn drieën onder een schamel afdakje gaan staan, zodat er tenminste één achterwerk (dat van Ranomi) uitsteekt – waar die drone dan weinig moeite voor hoeft te doen.

Lees hier het hele artikel op linda.nl