‘Boer Zoekt Vrouw’: Het is aftellen tot het zoenen bij Haico

Ivo van Woerden (43) praat je bij over aflevering 5 van Boer Zoekt Vrouw: aftellen tot het zoenen bij Haico, Bernice bloeit op van de macht, Richard leert wat een aubergine is, Piets Eugenie is haar eigen avondvullende voorstelling en Bob verspeelde al zijn bloemencredits bij Claudia.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Goede vraag van Wendy aan Haico: had je die koeien niet eerst even om toestemming moeten vragen, even aanraken, voordat je zo’n melkmachine op de uiers plaatst? “Als je dat, zeg maar, zomaar op mijn tieten zou doen…” Ze had een punt. Consent is erg belangrijk: wie geen expliciet ‘ja’ heeft gezegd, zegt ‘nee’. Maar Haico had daar een antwoord op: de koeien zijn het gewend, hij maakte zich geen zorgen.

Ellen wil de eerste zijn

Even later was het Ellen die de consent aftastte bij Haico zelf. Had hij al eens op de datingapps gezeten? Had hij al eens gezoend? Haico was eerlijk. Hij was niet verder gekomen dan schrijven op de apps en zoenen had er nog niet ingezeten.

Ellen wilde best de eerste zijn. Als het gaat geschieden, en dat is hen beiden van harte gegund, denk ik dat we het in heel Europa zullen meekrijgen, dan zal er een ongekend vuurwerk door de hemel schieten en zullen we allemaal opgelucht ademhalen.
Lees verder

Bron beeld: KRO-NCRV