Wie is de mol? Kim-Lians mollijntje met de geest van Neverland

Elf kandidaten, van wie één mol. Journalist en Molloot Ivo van Woerden (42) praat je bij over de derde aflevering van ‘Wie is de Mol?’: Sahil hield geld achter, Fresia kiest voor de verassingsaanval en de verdachte Kim-Lian blijkt een lijntje met de geest van Neverland te hebben.

Ja, je kunt natuurlijk met een lasergeweer over de grond van een verlaten fabriekshal rollen en kreten schreeuwen die je in allerhande actiefilms hebt gehoord, maar dat wil nog niet zeggen dat dat spannend is om naar te kijken. Want zoals altijd met de lasergame-opdracht was het moeilijk om te volgen wie nou wat deed en wat er tussen al die strijdkreten door gebeurde. Ik heb hetzelfde als ik naar een oorlogsfilm kijk en de ultra-lange schietscènes gebruik om de boodschappenlijst aan te vullen, of even naar het toilet te gaan. Het wordt toch snel saai, al dat geschiet.

Lees hier het hele artikel op linda.nl