Wie is de mol? Seizoen 23: Annick zaait verwarring en is virtueel geld een hint?

Tien kandidaten, van wie één mol. Journalist en schrijver Ivo van Woerden (43) praat je bij over aflevering 3 van ‘Wie is de Mol?’ 23: Annick Paniek brengt de chaos met zich mee, verbergt Nabil zich achter een kandidaat-masker? En verwijst het gebrek aan molgeld naar Daniel?

Er zit iets zaligs in die lijzige nasale stem van Annick, waardoor ik hoop dat ze het inderdaad zoals ze in haar voorstelvideo voorspelde, tot de finale schopt. Laat haar het telefoonboek voorlezen en het is grappig. Tot die tijd volstaat ook het wijzen naar ijsblokjes en ‘ja daar!’ schreeuwen, omdat ze de sleutels ziet rondvliegen. ‘O nee, toch niet.’

Nog zo’n geweldige uitspraak: ‘Als je een sleutel hebt gevonden in een ijsblokje, ben je toch blij met mijn kistje?’ Het wekt de indruk dat het allemaal te snel gaat voor Annick. Net als bij de in de duinen verstopte stations. Daar was het de bedoeling dat de juiste kandidaten zich zouden melden om tegelijk de knop in te drukken.

Maar Annick maakte daar zulke schijnbewegingen dat ik dacht: dat doet toch niemand? Tenzij ze hoopte dat het voorzichtig aanraken van de knop genoeg was om het kleinst mogelijke bedrag veilig te stellen en zo geld uit de pot te houden.

Lees hier het hele artikel op linda.nl

De drie musketiers (Jurre, Soy en Daniel)