‘Boer zoekt vrouw’: Piets speeddate Eugenie heeft de Maud-factor

Ivo van Woerden (43) praat je bij over de derde aflevering van ‘Boer Zoekt Vrouw’: Richard wil er vlees in stoppen, Bernice bloeit op , Bob de bomenbrenger paait Claudia, Haico vindt alles en iedereen mooi en de dames van Piet schuiven z’n Tom Pietjes in z’n geheel naar binnen.

Let op, dit artikel bevat spoilers.

Niets ongemakkelijker dan een speeddate met een kookwekker die na vijf minuten alweer afgaat. Al zijn het de camera’s die het natuurlijk echt ongemakkelijk maken. En ook dat je niet alleen een speeddate hebt, maar dat je voor en na die vijf minuten met de potentiële boerenliefde van je leven, met je directe concurrentie door moet brengen. Pootje haken of iedereen vol knoflookhapjes stoppen is natuurlijk niet heel sportief.

Lees verder op Linda.nl

Boer zoekt vrouw de vrouwen van Haico

Bron foto: KRO-NCRV