Boer zoekt vrouw: De tantra spatte ervanaf

Ivo van Woerden (43) praat je bij over aflevering 4 van Boer Zoekt Vrouw: Bernice gaat de wijde wereld in, Richard kan zo voor Clown Bassie invallen, Piet wordt hard geknuffeld, Haico doet een onthulling en Claudia laat de tantra schieten.

Let op: spoilers.

Opgelucht ademhalen

De dag dat de Boer zoekt Vrouw-dagdates worden uitgezonden, is altijd een fijne dag. Je mag dan weer opgelucht ademhalen omdat jij niet hebt hoeven mimen, pingpongen, pottenbakken, tosti-challengen, koorddansen, indoor mountainbiken, touwladders oversteken, aspergesteken, aspergeschoonmaken en aspergekokkerellen ten overstaan van gulzige camera’s.

Gelukkig geen brief

Het is de dag dat je tevreden met een zak chips op de bank kunt zitten en tegen jezelf kunt zeggen dat het echt heel erg fijn is dat je weer géén brief hebt geschreven, zodat je dat niet allemaal hoeft te ondergaan. Maar goed, dat moesten de dames en heren die wél in de pen waren geklommen en de speeddates heelhuids hadden overleefd, wel doorstaan. Je moet wat voor de liefde van je leven natuurlijk.

Lees verder.

Boer zoekt vrouw afl 4: de mannen van Caludia