Boer Zoekt Vrouw: ‘De Richard-saus gleed er lekker in’

Ivo van Woerden (43) praat je bij over aflevering 6 van Boer Zoekt Vrouw: Richards saus is alleen bij het eten voor de sier, Bernice heeft hulp van Eugenie nodig, Eugenie heeft hulp van kalmeringsthee nodig, Haico heeft geen enkele hulp nodig en Claudia moet goed op de kleine lettertjes van Paul letten.

Let op: spoilers!

“Zoen haar dan”, riep ik hier op de bank. “Doe het! Durf het!” Maar Ellen moest het met een knuffel afdoen, daar bij de kalfjes. En achteraf gezien was dat ook wel goed. Haico had iets van passie toe kunnen laten, maar koos ervoor het bij een troostende schouder te houden.

Kwetsbare Ellen

Ik wilde misschien wel te graag dat Ellen beloond zou worden voor haar eerlijkheid. Ze stelde zich kwetsbaar op, zei dat er ook heel direct maar bij. Ze wilde er alles aan gedaan hebben om zichzelf volledig te laten zien, ook als het dan meer pijn zou doen als hij niet voor haar zou kiezen. Ze had nu alvast geleerd dat het er nog in zat, dat ze het nog zou kunnen opbrengen na drie teleurstellingen: verliefd zijn, samen zijn. Een voorzichtige knuffel biedt dan de volgende aflevering misschien toch een opening naar een gepassioneerde zoen.

Lees verder

Boer zoekt vrouw: Richard

Foto: KRO-NCRV