Een voorzichtig kijkje in de ziel van tien Boer Zoekt Vrouw-boeren

Zondag werden tien boeren voorgesteld voor een nieuw seizoen van het KRO-NRCV-programma Boer Zoekt Vrouw. Ivo van Woerden keek de aflevering en praat je bij: Joukes hart stond net zo wijd open als zijn overall.

‘Ik denk dat ik niet snel goed genoeg ben voor iemand,’ zei de 31-jarige Hilda met tranen in haar ogen tegen Yvon Jaspers.

Het was een moment waarop ik kippenvel kreeg, omdat het zo oprecht, zo herkenbaar en ook zo vertederend was. Ik gunde haar per ommegaande een lief dat naar Terschelling zou willen afreizen om iedere dag om klokslag 12 uur aan te schuiven en er door Hilda’s moeder klaargemaakte aardappels, groente en vlees van borden met boerenbontmotief mee te gaan eten.

Lees hier het hele artikel op linda.nl