Heel Holland Bakt: ‘Je moet een beetje tikken van onder’

In de finale aflevering van ‘Heel Holland Bakt: Nog een keer’ liep de spanning hoog op. Ivo van Woerden keek de aflevering en praat je bij. Jacques verloor zijn zelfvertrouwen net toen hij het nodig had. ‘It is what it is.’

‘Als je aan een ingestort koekhuisje denkt, dan denk je aan Jacques,’ staat op de speciale Heel Holland Bakt Nog Een Keer’-site bij zijn kandidaatomschrijving.

Jacques deed mee aan het tweede seizoen van Heel Holland Bakt, moest een huisje van koek bouwen en toen hij er een gedeelte van het dak op wilde leggen, donderde de boel in elkaar. Heel Nederland keek toe, de scene werd – ook dit bakseizoen – veelvuldig herhaald en het ging Jacques niet in de koude kleren zitten. Ja, er zijn mensen die een trauma over hebben gehouden aan het ontvluchten van hun thuisland wegens een oorlog, omdat ze onverhoopt in een ‘me too’-situatie terecht zijn gekomen, of omdat de belastingdienst ze compleet ruïneerde. En er zijn dus mensen die een trauma overhouden aan een ingestort koekhuisje.

Lees hier het hele artikel op linda.nl