Wie is de mol? Het ligt er zo dik bovenop dat ik nog niet in de Sahil-tunnel durf te springen

Elf kandidaten, van wie één mol. Journalist en Molloot Ivo van Woerden (42) praat je bij over de vierde aflevering van ‘Wie is de Mol?’: ratelende Sahil, Kim-Lians volle zakken en de geheime 134-hint?

Je moet er natuurlijk wel ballen voor hebben om met een touwtje om je enkels als een kip boven een hete gril met je hoofd naar beneden te zakken in een zestig meter hoge toren. Terwijl de ene na de andere kandidaat voor de optie ‘kop’ koos, ging ik dichter op de televisie zitten om te zien wie in zijn broek zou plassen van angst waarna er een subtiel straaltje langs bungelende armen en nek naar de bodem van de toren zou druppen. Maar nee, zij die bang waren deden gewoon hun ogen dicht en legden hun nekwervels en daarmee hun levens in de handen van de hen totaal onbekende Albanische touwtrekkers. Alles voor een kans op een paar jokers, óf 250 euro.

Lees hier het hele artikel op linda.nl