Wie is de mol? Komt Laetitia daar uit de schaduw tevoorschijn?

Elf kandidaten, van wie één mol. Journalist en Molloot Ivo van Woerden (42) praat je bij over de vijfde aflevering van ‘Wie is de Mol?’: Over het spuug van Kim-Lian, de verdachte Laetitia en de dingetjes van Thomas.

‘Maken we nu een dingetje mee?’ vroeg Thomas terwijl zijn medekandidaten in opperste verontrusting met volle koffers het pad naar de kamer van Fresia en Sahil op- en afrenden. Ze waren er niet. Er was ook minder plek in de auto. Een dingetje.

Het klonk ook een beetje uitgeblust. Weer een dingetje om rekening mee te houden, om op een verlaten moment in dat molboekje te kalken. Weer iets om te onthouden voor de test. Hij was al zo moe. Hij had al zo’n vol hoofd van alles. En toen bleek deze aflevering ook nog eens vol opdrachten te zitten waar De Sterkste Man van Nederland ook even van zou slikken. Op een subfiets rondtrappen en dan ook nog zware beelden van de ruïne van een basiliek naar die van een of ander amphitheater te tillen.

Lees hier het hele artikel op linda.nl