Wie is de mol? Spindoctor Kim-Lian van der Meij verdeelt en heerst

Elf kandidaten, van wie één mol. Journalist en Molloot Ivo van Woerden (42) praat je bij over de zesde aflevering van ‘Wie is de Mol?’: Kim-Lian trekt liegend en bedriegend alle aandacht naar zich toe, maar spelde Fresia daar de letter ‘M’ met haar jetski?

Zou Mark Rutte al naar Kim-Lian hebben gebeld? Als er namelijk iets te concluderen valt uit deze zesde aflevering van Wie is de Mol? dan is het dat Kim-Lian van der Meij een geniale spindoctor is. En als ze ergens behoefte hebben aan mensen die aan iedere ongemakkelijke waarheid een draai kunnen geven dan is dat op het Binnenhof. Zin om te bezuinigen? Kim-Lian lult ieder budget zo een stuk omlaag. Betrapt met het stelen van een telefoon in verkiezingstijd? Kim-Lian neemt de schuld graag op zich, als ze het in haar eigen voordeel om kan buigen. Boven haar bed hangt ook helemaal geen poster van Michael Jackson, maar gewoon een ingelijst portret van Kelly-Anne Conway, de spindoctor der spindoctors. Zeg de naam ‘Kelly-Anne’ eens heel snel achter elkaar. Dat klinkt toch precies hetzelfde als ‘Kim-Lian’? Is dat een hint?

Lees hier het hele artikel op linda.nl