Wie is de mol? Kim-Lian is de mol

Elf kandidaten, van wie één mol. Journalist en Molloot Ivo van Woerden (42) praat je bij over de achtste aflevering van ‘Wie is de Mol?’: Mijn voorgevoel zegt dat sterrenwichelaar Kim-Lian de mol is. Of wil ik dat te graag?

‘Ik heb flashbacks van het graven,’ zei Kim-Lian terwijl ze met een klein rood, van een kleuter afgetroggeld schepje op een Albanees strand te keer ging. We zagen een terugblik naar een moment in het moeras waarin ze ook zo had zitten wroeten in de grond .

Jaja, dacht ik. Dat zien we nu, maar hier wordt toch duidelijk iets anders bedoeld. Voorafgaand aan de opdracht vertelde Rik dat de mol flink aan het graven was geweest om onderdelen van meerdere steps te verstoppen. Daar zat ze aan terug te denken. Aan het moment dat ze dacht: ik verstop ze hier onder die metalen strandstoelen, zodat de metaaldetectors net zo hard piepen tot iedere straathond uit de wijde omgeving hier z’n heil komt zoeken.

Lees hier het hele artikel op linda.nl