Wie is de Mol? Wat een berg Kim-Lian hints

Elf kandidaten, van wie één mol. Journalist en Molloot Ivo van Woerden (42) praat je bij over de negende aflevering van ‘Wie is de Mol?’: Van een tarotkaart met glittermasker tot de step. Alles wijst naar Kim-Lian.

Even schudden, een schietgebedje naar het universum en dan een kaartje trekken. Als je al een aflevering of wat in de Kim-Lian tunnel zit, werkt het natuurlijk als een rode lap op een stier om haar een Tarotkaart te zien trekken waarop een gesnaveld Venetiaans masker en ‘all that glitters’ staat. Zo’n masker dat we al vanaf de eerste aflevering van dit seizoen voorbij hebben zien komen en dat volgende week, tijdens de ontknoping, afgedaan zal worden. Dan zullen we zien dat ze het dus al die tijd is geweest.

Ja, ik zag deze aflevering naast hoogpolige bordeauxrode wc-matten, zalmroze muren, bloemetjessofas en andere zalige wanstaltige villa-aankledingen, vooral heel veel bevestiging dat Kim-Lian de mol is. Eerst moest ze laag-bij-de-gronds door een de villa kronkelen (een mol graaft), terwijl de anderen rode touwtjes spanden van foto’s naar een plattegrond op een Cluedo muur die we vast al eens in Tatort of Murder she wrote voorbij hebben zien komen.

Lees hier het hele artikel op linda.nl