Wie is de Mol? Everon was de mol en Kim-Lian bleek Paul de Octopus te zijn

Elf kandidaten, van wie één mol. Journalist en Molloot Ivo van Woerden (42) praat je bij over de ontknoping van Wie is de Mol?: Welja, Everon spoelde biljetten gewoon door de plee. En Kim-Lian blijkt een nieuwe carriere als toekomstvoorspeller Paul de Octopus te kunnen beginnen.

Het spannendste uit de ontknoping van het 22e seizoen van Wie is de Mol? was wat mij betreft het moment dat Everon achter Laetitia langsvoer en zacht hoorbaar haar naam riep. Ze keek zowaar om en kon daarmee de mol recht in de ogen kijken. Everon schrok zich letterlijk een vissershoedje en dook zo hard naar beneden dat ik even het idee had dat hij met zijn tandjes op de reling terechtkwam en dringend naar de dichtstbijzijnde Albenese tandarts afgevoerd moest worden. Maar Laetitia zag hem niet, zoveel was duidelijk. En Everon bleek gelukkig al zijn tanden nog te hebben.

De ontmaskering van Wie is de Mol? liet maar weer zien hoe goedgelovig we door het leven gaan. Iemand kijkt je lief aan, doet zijn best, geeft je een knuffel en knipoogt ondertussen lekker dik naar de camera. Of hij huilt krokodillentranen bij een executie. Of hij is zogenaamd pislink als hij bij de opdracht ‘vakbondje’ van Thomas verliest en toe moet kijken hoe die er met drie jokers vandoor gaat.

Lees hier het hele artikel op linda.nl