Boer zoekt vrouw: Maud leefde haar Evert-fantasie helemaal uit

Schrijver en journalist Ivo van Woerden (42) praat je bij over aflevering 2 van Boer Zoekt Vrouw: Speeddates vol bijzondere cadeau’s als taart, adelaarsveren en sloophamers. Voor de afvallers was er een troost: de rijk gevulde vibrator-kofferbak van Inge.

Zo’n speeddate is altijd ongemakkelijk. Eerst een eind rijden. Dan met dames en heren die je niet kent in een met camera’s volgehangen kas, restaurant of circusbibliotheek plaatsnemen om dan ein-de-lijk de boer van je dromen in de ogen te kijken en een stuk of zeventig keer nat op de wang te zoenen. Allemaal voor vijf minuten een-op-een-tijd waarin de zenuwen even niet de overhand moeten nemen, waarin er meer uit moet komen dan een diepe zucht en een ongemakkelijk ‘Nou…, daar zitten we dan’.

Gelukkig leek het erop dat er flink wat af werd gekletst. Enthousiaste Rob leek het meeste van zijn vijf minuten te hebben gemaakt door per vrouw een powerpointpresentatie mét vragenlijst voorbereid te hebben. En Evert leek het het moeilijkst te hebben. Die zou zijn guitige pretoogjes en kolossale handen het werk laten doen. Dat ging wat stroef al zagen we hem ook hele fijne flirtzinnetjes toepassen als: ‘Voor jou zet ik hem even op 6 minuten.’ Voor de zekerheid: met ‘hem’ bedoelde hij een hele toepasselijke koeienkookwekker.

Lees hier het hele artikel op linda.nl