De Boer zoekt vrouw dates: “Ik vind jou niet een kale tak”

Ivo van Woerden (42) praat je bij over aflevering 3 van Boer Zoekt Vrouw: Tijdens een staalkaart aan ongemakkelijke uitjes bleek iedereen iets te willen. Maud wil (Everts) handen. Janine wil directe reuzen. Jouke wil iets over huisvrouwen zeggen. Rob wil huishoudens integreren. En Hans… Hans wil koffie.

‘Één, twee, drie, pannenkoek!’ Daar stond Hans met zijn vrouwen na een intensief rondje volksdansen tussen hooibalen en wijnvaten. De armpjes de lucht in en van je hatsekidee. ‘Allemaal roeren in de kom!’

Het is natuurlijk een ding om mee te doen aan Boer Zoekt Vrouw en dan je meest kwetsbaarste eenzaamste ontluikende en mogelijk onbeantwoorde liefdeskriebels te laten vastleggen voor het oog van de natie. Maar misschien is het nog wel erger om je dan ook nog bloot te moeten laten stellen aan een staalkaart aan Nederlandse uitjes. Die moet je dan namelijk zonder te klagen ondergaan, opdat het hart van je nieuwe liefde sneller gaat kloppen.

Evert moest cupido schieten en bloemschikken. Rob moest karikatuurtekenen en chocoladefonteindippen. Jouke moest acrobatieken en indoor minidiscogolfen. Janine moest na een zware barbecue in een hevig schuddende speedboot haar maaginhoud binnenhouden en daarna met haar mannen een houten hart in elkaar timmeren. En Hans moest dus volksdansen en oud-Hollandse spelletjes spelen waarbij er voortdurend ballen in de juiste gaatjes terecht moesten komen. Activiteiten die bij geen enkel mens heel hoog op hun bucketlist staan. En ook niet in de middenmoot.

Lees hier het hele artikel op linda.nl