Heel Holland Bakt: “Het hoofd zit al in de vriezer”

Ivo van Woerden praat je bij over de tweede aflevering van ‘Heel Holland Bakt’: Sommigen bakten een Andre van Duin-buste, anderen een Gerard Joling met haartransplantaten

Ik heb niet vaak dat ik een parade aan donkere staven voorbij zie komen waar ik acuut mee aan de slag wil, maar de kroketten uit de tweede aflevering van Heel Holland Bakt zagen er zo zalig uit dat ik me heb voorgenomen om de hele week niets anders te eten. Het liefst die dikke met garnalen van Tom, of anders die met erwten van Yannis en ja zelfs die van Enzo met spinazie en pijnboompitten leek me minstens een minuut of vijf gewijde stilte waard.

Alleen Enzo’s broodjes leken me dan weer wat minder. Die waren roze, omdat dat Enzo’s vertaling van ‘grappig’ was. Het thema was namelijk André van Duin (omdat hij jarig was), en Enzo vond André grappig. Ergo: roze broodjes. Maar op een of andere manier vind ik roze en bruin geen appetijtelijke combinatie. En erom lachen lukte evenmin. Het leek André niet uit te maken. Die was toch te druk met allerhande paarden in de gang en het in ontvangst nemen van complimenten. Inge liet zich bijvoorbeeld ontvallen dat Andrés huid er ongelofelijk goed uitzag.

Lees hier het hele artikel op linda.nl