Boer zoekt vrouw: “Ik kan heel goed bukken”

Ivo van Woerden (42) praat je bij over aflevering 4 van Boer Zoekt Vrouw: Een overdaad aan uierprikkels bij Evert, een gebrek aan interesse bij passievolle Rob, een dieptegesprek met het woord ‘ja’ aan de keukentafel van Janine en een verhulde voorkeur voor een gedweeë vrouw bij Jouke.

Zo’n eerste dag van een logeerweek staat natuurlijk bol van zalig ongemak. Er is de aankomst op de boerderij, de kennismaking met de familie, de koeien, schapen, paarden, fruitbomen en heel veel hooi. Maar ook het leren openen van hekjes, plaatsen van zuignappen, kiezen van de kamers, het uitpuzzelen van wificodes en het nuttigen van (zelfgebakken) taart. Bovendien zijn de boeren in hun natuurlijke habitat te zien en dat geeft toch altijd weer een andere indruk. Prikkels, prikkels, prikkels.

Ik kon me wel voorstellen dat Maud daarom even helemaal kortsluiting had in de stal van Evert zo ergens tussen het aanbezemen van hooi en het cleanen van de uiers. Dan kun je nog zo hebben zitten studeren in de bijbel over koeien, als Cora eenmaal begint met vragen, doet dat alle opgedane kennis teniet en vliegt die woordenstroom je helemaal aan.

Lees hier het hele artikel op linda.nl