Boer zoekt vrouw: ‘Plopperdeplop moet het zijn’

Ivo van Woerden (42) praat je bij over aflevering 6 van Boer Zoekt Vrouw: Ingestopt worden door Rob, uitgejouwd worden door Hans, bukken met Jouke, spelletjes spelen met Janine en vechten om aandacht van Evert.

Het is natuurlijk ook best veel gevraagd. Samen met twee anderen strijden om het hart van een stugge boer of boerin die zo tussen 4 en zes uur ’s ochtends na een klein uurtje slaap tot over de oren in de uiers zit. Maar goed, dat is nu eenmaal het concept van Boer Zoekt Vrouw: een snelkookpan, maar wel gevuld met aardappels, spruitjes en een lapje draadjesvlees.

Bij Evert zagen we het duidelijkst wat die onderlinge strijd aanbracht. Er werd voortdurend geklaagd over een gebrek aan een-op-een-momentjes, terwijl Evert van de ene naar de andere koe raasde. Maud pakte de aandacht door nog weer even een feitje uit het koeienboek dat ze had bestudeerd te etaleren. Als een koe schijt kun je horen of het gezond is. Maud: ‘Plopperdeplop moet het zijn.’ Evert knikte bevestigend.

Lees hier het hele artikel op linda.nl