Boer Zoekt Vrouw: Er hing een tongzoen in de lucht

Ivo van Woerden (42) praat je bij over afl 10 van Boer Zoekt Vrouw: Vluchten voor Rob, Joukes verliefdheid, Hans’ tranendal, Janines gemiste tongzoen en Mauds gebaren tolk brief.

Even meende ik dat Sonja extra gas gaf om zo snel mogelijk van het erf van Pretpark de Passie Peer verlost te zijn. Ik stelde me zo voor dat ze de weg op zou draaien, nog een keer zwaaide naar Rob, om dan met open ramen de koude wind door haar haren te laten gaan om met 130 km/u in totale, verdiende stilte de vrijheid tegemoet te rijden. Nooit meer in canon hoeven zingen voor, tijdens of na het eten, nooit meer hommelkastjes te hoeven zoeken voor een zoen, nooit meer van links naar rechts te hoeven hupsen op een snollebolleke in de keuken. Wat een verlossing.

Wendy moet het nu maar uitzoeken. Het is al die tijd gezellig geweest om kusjes stelen zo tussen het luchtgitaren en paardenspotten door, maar ja, nu krijgt ze dus de onverdeelde zeshonderd procent Rob over zich heen. Zie daar maar eens heelhuids onder uit te komen. Goed dat ze dus vast een muur opwerpt, vast een deurtje naar de uitgang heeft opengezet om, bij tegenvallende resultaten, zo snel mogelijk achter Sonja aan te kunnen karren omdat haar hart haar hoofd niet kan volgen.

Onderweg is Sonja Lotte misschien wel tegengekomen die mogelijk met een nog steviger ingedrukt gaspedaal terug naar haar veilige thuis was gereden en vermoedelijk direct met een opleiding diergeneeskunde is begonnen om mannen als Jouke op een verre afstand te kunnen houden. Lotte besefte na de eerste tranen al dat het beter was dat Jouke voor Karlijn zou kiezen in verband met de vermenging van gevoelens en het boerderijwezen. Dat had ze goed gezien. Laat hen die gevoelens en dat wezen maar mengen. Wie weet fleurt Jouke er iets van op.

Lees hier het hele artikel op linda.nl