Boer Zoekt Vrouw: Eindelijk werd de Evert-fantasie werkelijkheid

Ivo van Woerden (42) praat je bij over aflevering 11 van Boer Zoekt Vrouw: Janine zei ‘Nee’ tegen de ‘Ja’-zegger, Rob kocht een kaartje voor Wendy-on-Ice en elke alleenstaande vrouw kan met een Maudfit aan haar fantasie laten uitkomen.

We hebben de ‘M’, we hebben de ‘A’, we hebben de ‘U’, we hebben de ‘D’: Maud! Maud! Maud!

Het hoge woord is er dan eindelijk uit en tegen ieders verwachting in (althans, tegen mijn eigen verwachting en die van mijn fysiotherapeut) is het Maud geworden. Ze is helemaal niet teveel voor Evert, sterker nog: ze is gewoon precies wat hij zoekt. Elke dag een brief om de dag mee af te sluiten met veel synoniemen en uitdrukkingen van liefde om ‘goed’ en ‘is goed’ tegen te zeggen. Elke dag hartjes zoeken op kalfjeskoppen, in aardappelzakken en in walnootschillen. Nooit zal het meer saai zijn op de boerderij van Evert. En zeker niet stil.

Ze zwaaide Nans het hardste uit en toen ze daarna in de armen van haar Evert hing, zag ik het: dat paste beter dan ik dacht. Die aanrakingen. Het flukse kieteltje over zijn adamsappel, die lichte wrijving over zijn arm. Het was het startschot om de Evert-fantasie volledig te gaan ontplooien. Op de stevig geswifferde vloer, in het kommetje van de hangmat en daarna nog een keer uitgebreid in spiegelbeeld.

Lees hier het hele artikel op linda.nl