Wie is de mol? Seizoen 23: ‘Is dat t-shirt een hint?

Tien kandidaten, van wie één mol. Zaterdag start het 23e seizoen van ‘Wie is de Mol?’ De kandidaten hebben zich al voorgesteld. Journalist en schrijver Ivo van Woerden (43) praat je bij over drie opvallende uitspraken. ‘Is de boodschap op het T-shirt van Nabil een hint?’

De zoektocht der zoektochten staat voor de deur.

Vanaf zaterdag kan heel Nederland even over iets anders wezenlijks nadenken dan hoe het thuis warm te krijgen zonder de kachel aan te doen: het 23e seizoen van Wie is de Mol? gaat namelijk 7 januari van start.

In de aanloop naar zaterdag is er alweer wat reuring opgebouwd. Eerst kregen we de silhouetten van de kandidaten te zien en begon de geruchtenmachine al te draaien. Wel bleek bijna elke omtrek van een kandidaat iets van Raven van Dorst weg te hebben, dus ver kwamen we niet.

Lees hier het hele artikel op Linda.nl