Wie is de mol? Seizoen 23: De muffinvergissing van Nabil

Tien kandidaten, van wie één mol. Zaterdag startte het 23e seizoen van ‘Wie is de Mol?’. Journalist en schrijver Ivo van Woerden (43) praat je bij: over de verstrooiing van Annick Paniek, de kille blik van Froukje en de muffinvergissing van Nabil.

Hoeveel onderbroeken zou jij meenemen als je mee zou doen aan Wie is de Mol? (WIDM)

De kandidaten van WIDM kozen voor een gemiddelde van twintig. Maar ik zou er minstens zeven extra meenemen, voor iedere keer dat je ergens een telefoon tegen zou komen, zo’n zwarte bakelieten die uit het Museum van Communicatie is ontvreemd en met een WIDM-sticker is opgeleukt. Want zo’n telefoon gaat dan rinkelen en dan zeg je minstens twaalf tot vijftien seconden ‘Aaaaaaa, kak’ omdat er een boodschap van Everon uit een of ander donker hol wordt doorgegeven, waar je dan iets mee moet, zónder iets te laten zien. De openingsscène van het drieëntwintigste seizoen van WIDM was direct een test: wie kon er zijn ondergoed bezoedelen en tóch een pokerface trekken?

Lees hier het hele artikel op Linda.nl

‘Aaaaaaa, kak’