Wie is de mol? Seizoen 23: Na alle verwarring toch voorzichtige Ranomi-tunnel

Tien kandidaten, van wie één mol. Journalist en schrijver Ivo van Woerden (43) praat je bij over aflevering 6 van ‘Wie is de Mol?’ 23: Het thema ‘pokerface’ dat dit seizoen prominent aanwezig is, straalt van Ranomi’s immer onbewogen gezicht.

Wat is Zuid-Afrika toch een mooi land! Mocht dat in eerdere afleveringen nog niet zijn opgevallen, dan kon je er deze keer niet omheen met alle droneshots van kale bergruggen, grote vlaktes en eenzame prairiewegen die aan Lucky Luke deden denken. De kandidaten vonden het ook en dat lieten ze blijken door het woordje ‘echt’ overal voor te plakken. Het was niet zomaar ‘vet’ wat ze uit hun autoramen zagen. Nee, het was ‘écht vet’.

Verder bleek elke struisvogel in Zuid-Afrika haar ei in te hebben geleverd ten gunste van Wie is de Mol?, want geen opdracht of er kwam zo’n verzameling mega-eieren aan te pas. Voor wie het nog nooit heeft gegeten (je hoeft er maar een klein beetje van uit te gieten en op te bakken voor een stevig ontbijt): ze smaken romiger en voller dan kippeneieren. De kandidaten zouden de smaak ongetwijfeld ‘écht vet’ hebben gevonden.

Lees hier het hele artikel op linda.nl