‘Boer Zoekt Vrouw’: drama bij Piet en mogelijke polyamorie bij Richard

Ivo van Woerden (43) praat je bij over aflevering 7 van ‘Boer Zoekt Vrouw’: een inwendige kernramp bij Piets keuzemoment, Bernice schijnt iets te voelen, Haico houdt de armen over elkaar, koopt Claudia Paul en is polyamorie iets voor Richard?

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Help, dacht ik, je laat Eugenie toch niet in die staat in dat gele autootje klimmen en het erf afrijden? Dat ze zo snel mogelijk bij Piet van het erf weg wilde, begreep ik nog wel. Als we thuis al onze adem inhouden omdat het keuzemoment van Piet zo slecht voor Eugenie uitpakte, dan moet het bij haar inwendig een soort kernramp zijn geweest.

Eugenies blijdschap

Vooraf kregen we in de interviewtjes met Yvon nog te horen hoe verliefd Eugenie was en hoe alles klopte. Daar in de bloeiende roggevelden, opgesloten in een houten hokje en dan ook nog haar blijdschap in Piet weerspiegeld zien. Piet met zijn twinkeloogjes, zijn liefde voor mais, zijn dierenliefde.

Lees verder

Boer zoekt vrouw afl 7, de vrouwen van Richard.

Beeld: Linelle Deunk, KRO-NCRV