‘Boer Zoekt Vrouw’: Lekker rollebollen met Piet en Anke

Ivo van Woerden (43) praat je bij over aflevering 11 van Boer Zoekt Vrouwganz geile Piet und Anke hebben geen last van gêne, Claudia kiest voor ‘sapperdeflap’, Haico moet thuis een pretpark gaan bouwen, Richards love language en Bernice maakt een einde aan de worsteling.

Let op: spoilers!

Wat zal Yvon Jaspers dit seizoen achter de schermen veel gevloekt hebben. Is er dan werkelijk niemand die het nog volgens het boekje wil doen? De ene na de andere deelnemer past het Boer Zoekt Vrouw-format naar believen aan. Net als Yvon thuis de vaatwasser in staat te ruimen, komt er natuurlijk weer een telefoontje van de productie binnen dat er wéér niet gewacht is tot het keuzemoment. Of ze op kan schieten. Zou er standaard een koffer met BZV-verantwoorde kleding (iets met kekke laarzen) in Yvons auto klaarstaan, zodat ze geen tijd hoeft te verspillen en direct naar een van de buitenlandse boeren kan rijden?

Sapperdeflap

Nu was het Claudia die eerst René maar uit de droom hielp, om daarna als een vederlichte pony naar Pistolen Paultje te huppelen en te zeggen dat hij het was geworden. Die onthulling leidde niet tot een ultieme zoen ter bevestiging van de wederzijdse liefde, maar tot een uitspraak die iets minder romantisch genoemd kan worden: “Sapperdeflap”.

Lees verder…

Boer zoekt vrouw
Beeld: Linelle Deunk / KRO-NCRV