Koper

12,5 jaar geleden brachten we elkaar naar het altaar op ‘Fields of Joy’ van Lenny Kravitz. Ik verheugde me vooral op het feest erna, maar ik had onderschat hoe onvoorstelbaar overweldigend het is om de liefde tijdens de ceremonie hardop te vieren met iedereen waar je van houdt. Om ze allemaal bij elkaar te zien en dan al die kantjes over F. voor te lezen en ook maar gewoon mijn eigen ziel en zaligheid bloot te geven.

Feest

Daarna was er het feest in de Limonaia-zaal van Villa Augustus met een stille disco en het raarste dansje dat we konden verzinnen om het ijs zoveel mogelijk te breken. Er was een berg garnalenbitterballen en een avond die te kort duurde waardoor we nog in de glazen stolp van onze torenkamer door hebben gefeest.

Vrijheidsbeeld

Ik dacht altijd dat het een vereist cliché was om te zeggen dat je trouwdag de mooiste dag van je leven is, maar we vragen elkaar regelmatig wat van de afgelopen 12,5 jaar de leukste herinnering is geweest en dan komen we toch weer uit op die zomerdag in juni 2011. Niet dat er daarna niets noemenswaardigs meer gebeurd is, het stikt van de memorabele momenten. Maar die dag staat als een fier vrijheidsbeeld aan de poorten van een imposante herinneringsstad.

Koper

Vandaag is ons jubileum koper, maar we gaan natuurlijk voor alle edelmetalen die er te delven zijn!

Feest! 12,5 jaar samen.