‘Wie is de Mol?’: Kees is verdacht, Rian is gesmolten en Tooske schept vrolijke chaos

Tien kandidaten, van wie één mol. Journalist Ivo van Woerden praat je bij over aflevering 3 van ‘Wie is de Mol?’: Kees en Fons gedragen zich verdacht, Tooske zorgt voor vrolijke chaos en Rian… smelt in de Mexicaanse zon.

Let op: spoilers!

Scheetjes

Je zou het maar kunnen: scheetjes laten op commando. Sor kan dat en nu weet de hele wereld het. Het was een van de feiten die de kandidaten in een zoektocht door een gedeelte van Mexico-stad moesten herleiden. Later als Sor in een bejaardenhuis terechtkomt, zal het personeel naar hem kijken en zeggen ‘kennen we u niet ergens van… ja… ik weet het weer! U zat ooit in Wie is de Mol? en hebt het talent om op commando scheetjes te laten!’ Nou en dan gaat hij weer los hoor: zachte, harde, hele liedjes.

Sor was niet de enige over wie opmerkelijke feiten werden onthuld. Tooske had een 36 jaar oude fiets en een tamme Gaai die Gerrit heette, Fons kan niet zonder puddingbroodjes en Rian schaamt zich voor haar Tut. Wat een ‘tut’ is, is me niet helemaal duidelijk, maar laten we maar hopen dat het iets van een doekje is dat ze sinds haar kindertijd bij zich heeft, in plaats van dat waar mijn gedachten het eerst naartoe gingen.

Lees verder op Linda.nl

Wie is de Mol?
Bron: Joy Hansson / AVROTROS