‘Wie is de Mol?’: Sors voorkeur voor paars en toekomst voorspellen met Anna

Tien kandidaten, van wie één mol. Journalist Ivo van Woerden praat je bij over aflevering 4 van Wie is de Mol?: toekomst voorspellen met Anna, relaxte Kees en zit er een hint in al dat paars?

Let op: spoilers!

“Tel de vlaggetjes, punt!”, zei Tooske. Inderdaad: tel die vlaggetjes en doe niet zo moeilijk, dacht ik ook. Maar Jeroen zag ze vliegen en Fons ook. Of althans, die leek er alles aan te doen om maar gewoon wat kleurenvolgordes te roepen en de verwarring steeds een beetje groter te maken. “Groen!”, “Geel!”, “Oranje!”. Toen wist ik al dat het niets ging worden met die opdracht.

Walkietalkie

Het maakte daarom ook niet zoveel uit dat er in de Merida-koetsen met de walkietalkies werd geklooid. Dat is vaste prik in Wie is de Mol? Geef ze een walkietalkie en iemand houdt ‘per ongeluk’ een vinger iets te lang op een knopje, draait de ‘uit’-knop om, of verandert de zendfrequentie, waardoor de communicatie wegvalt. Ellie Lust zal thuis haar schaal met Nibbits omgegooid hebben bij het roepen van “ether-discipline!” (Ik vind Ellie echt een Nibbits-koningin).

Lees verder…

WIDM-kandidaat Sor

WIDM-kandidaat Sor. Beeld: Joy Hansson/AVROTROS