Boer zoekt vrouw: ‘Wat voel ik daar in mijn onderbuik?’

Ivo van Woerden (43) praat je bij over aflevering 2 van Boer zoekt Vrouw. Met wanhopige gedichten, Quentin Tarantino-wannabe’s én de angst om je kwetsbaar op te moeten stellen voor de liefde.
Let op: spoilers

Een molen in een polder, een rode trekker met oplegger en van die vlaggen. Kanten gordijnen, bedstedes, hooi, tulpen op tafel, zo’n lamp uit De Aardappeleters, eierballen, wentelteefjes én vijf schuchtere boeren op zoek naar de liefde, die zich in dat decor door een berg brieven moesten worstelen. Boer zoekt Vrouw is terug.

Rozen zijn rood
Het waren brieven waarin zinnen stonden als: rozen zijn rood en trekkers zijn blauw, sinds 1 april denk ik alleen aan jou. Ik denk dat als ik zo’n brief met zo’n stukje poëzie had gekregen, ik ter stond de molen uit was gehold om door een van die draaiende wieken geraakt te worden. Hoe ver ligt die molen eigenlijk van een ziekenhuis verwijderd?

Lees verder op Linda.nl

Bron foto: KRO-NCRV