Boer Zoekt Vrouw: ‘Piet ist ganz geil’

Ivo van Woerden (43) praat je bij over aflevering 9 van Boer Zoekt Vrouw: Bernice doorbreekt haar muur, Richard schurkt tegen zijn dames aan, Haico pakt het schematisch aan, grensoverschrijdend gedrag bij Claudia en bij Piet en Anke gaan de remmen los. Voelen, overal voelen.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Sloegen jullie ook een zucht van opluchting toen Bernice eindelijk iets van een gesprek met Johan aanging? Ze was eerlijk tegen hem door te zeggen wat ze voelde: niets. En door daarna te vragen of hij dat erg vond, want daar was ze bang voor. Johan reageerde heel begripvol, want hoe lang waren ze nou helemaal bij elkaar in de buurt geweest? Hij had kriebels, en dat was prima. Bij haar konden ze altijd nog groeien.

MANPOWER

Met Ype Jacob ging het ook al veel soepeler, al kon je door het scherm van de televisie die blokkade weer voelen. Zeggen dat je graag wilt en moet praten, is nog geen gesprek. Met de algehele ontspanning in huize Bernice kwam er uiteindelijk niet alleen een nieuwe kamerplant, maar ook ruimte om het allemaal even de vrije loop te laten gaan. Samen wandelen langs het strand, samen op de quad naar de pinken kijken, samen snoeien. Het was manpower in het kwadraat, tot een splinter in de vinger roet in het eten gooide.

Alleen als de druk van de ketel is, kun je een beetje voelen wat er gaande is. Nu is de vraag of er bij Bernice nog genoeg tijd is om iets van kriebels te krijgen voor een van de twee. De tijd tikt.

Lees verder…

Boer zoekt vrouw: Gea, Piet en Anke. Bron: KRO-NCRV