‘Boer Zoekt Vrouw’: Een verrassende ontknoping

Ivo van Woerden (43) praat je bij over aflevering 12 van ‘Boer Zoekt Vrouw’: er was al geteased dat er niet overal goed nieuws te melden was, maar deze ontknoping was niet voorzien. ‘Ik vermoed dat er bandana’s door de stal zijn gevlogen.’

Let op: spoilers

We hebben de E! We hebben de L! We hebben de L! We hebben de E! We hebben de N! Daar kwam ze zomaar door de deur van de Beemsterboerderij binnen: Ellen!

Aanmodderen

Eerst moesten we nog toezien hoe Jasmijn en Haico zaten aan te modderen. Zelfs een wandeling langs de kust, met een regenboog en een doorzichtige paraplu, wilde niet baten. Dat was nou precies wat eraan ontbrak bij Jasmijn, dacht ik: hoe heerlijk was het geweest om te denken: fuck it, dan heb ik maar een doorweekt blauw vest, ik ga ervoor! Die paraplu daarop dicht te klappen en Haico gewoon eens te zoenen, opdat er even niet getwijfeld en gedacht hoefde te worden. Maar nee, daar stonden ze, begripvol afstandelijk naar de horizon te kijken.

Koffiedate

Natuurlijk was Haico alleen naar de reünie gekomen. Ze hadden het geprobeerd. Jasmijn was een week gebleven, ze was nog eens teruggekomen, maar nee, het zat er echt niet in. Enter Ellen. Want Haico bleek met zijn handen niet alleen heel goed spenen te kunnen afnemen, hij kon er ook super gewiekst mee appen. Dus hij was lekker berichtjes gaan typen naar alle drie de dames, maar vooral naar Ellen. Daar was een zeven uur durende koffiedate uit voortgekomen, die gezien de twinkelingen in alle oogjes, niet alleen was opgegaan aan kletsen. Ik vermoed dat er wat bandana’s door de stal zijn gevlogen.

Lees verder

Boer zoekt vrouw
Beeld: Linelle Deunk / KRO-NCRV